Nieuwe kast!

We wonen nu ruim 2 jaar in ons fijne appartementje in Groningen. Toen we er kwamen wonen waren we, heel romantisch, echt platzak.
Gelukkig waren daar onze lieve ouders! Bijna onze hele huisraad hebben we gekregen: een eettafel met 4 stoelen, de wasmachine, kasten, maar ook een wasrek, keukenspullen, noem het maar op. Dat was mega fijn en maakte ons huis een gezellige plek met allerlei stijlen door elkaar.
In die tijd hebben we af en toe een ‘upgrade’ gedaan en er wat nieuwe en andere spulletjes bij gekocht.

Wat mij echter nog een grote doorn in het oog was? De buffetkast.
Een prima kast om spulletjes in op te bergen hoor. Maar hij is best groot, donker en komt ver de kamer in.
Ik was blij dat het eindelijk tijd was voor een nieuwe!

Afgelopen weekend ging ik samen met mijn vader naar Ikea om een kallax op te halen. Ik weet het, een beetje cliché (en inmiddels nummer 5 voor ons) maar ik begrijp wel waarom iedereen ze heeft: ze zijn gewoon zo praktisch.
Of het woonmagazine-waardig is weet ik niet, maar ik ben in ieder geval superblij met meer opbergruimte in onze nieuwe, lichte kast.
Voor nu hebben we er 2 deurtjes en een paar Drona manden bij genomen. Ik wilde eerst even kijken hoe de indeling die ik bedacht had uit zou pakken: het zou zonde zijn om deurtjes of lades over te hebben.

De oude kast is inmiddels opgehaald door iemand die hem gaat pimpen; heel fijn om te weten dat ‘ie zo een tweede leven krijgt.

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe kast!

Wat vind jij ervan? Een verbetering of vond je de oude kast mooier?

2 thoughts on “Nieuwe kast!”

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.