Kaartenswap met Letters By Naomi

Hi! Lang niet geschreven. Ik blog gewoon lekker op mijn eigen tempo en de afgelopen tijd kwamen er wat andere dingen tussendoor. Maar ik heb er weer veel zin in en er liggen mooie plannen in het verschiet!

Vandaag laat ik wat kaarten zien de ik alweer een hele tijd geleden ruilde met Naomi. Ik stuurde haar wat mooie enveloppen op en kreeg daar deze enorme berg kaarten voor terug! Superlief én handig, nu mijn nieuwste hobby kaarten versturen is. Ik laat ze zien!

Alle kaarten kwamen in deze prachtige envelop, ik geloof dat ze hem zelf heeft gemaakt. Daarvan werd ik al helemaal blij toen ik het pakje in de brievenbus vond!

Ik begin met mijn favorieten: deze Winnie the Pooh kaarten. Pooh is een van mijn favoriete Disney karakters en ik ben echt verliefd op deze schattige kaarten!

Ook deze mooie kaarten van Alice in Wonderland zaten erbij.

Dan deze Anime kaarten. Daar heb ik zelf niet zoveel mee, maar de kaart linksboven herken ik wel van Netflix: het maakt me nieuwsgierig die film toch eens te bekijken! Met de totoro kaart heb ik via ontvang een kaartje al heel blij kunnen maken. Daar zijn kaarten uiteindelijk immers voor!

Dit is ook zo’n leuke toevoeging aan het pakketje. Dierenkaarten zijn altijd goed! De brug en de gracht vind ik leuk omdat ze zo typisch Nederlands zijn. Een beetje saai (voor mij) haha, maar juist een hele leuke manier om het straatbeeld van Nederland aan iemand anders te laten zien, bijvoorbeeld via postcrossing!

Ook een paar erg mooie kaarten voor in mijn collectie. Er komt sowieso een keer een passend iemand en gelegenheid om deze naar op te sturen!

Ik vind het zo lief wat Naomi allemaal uit haar Disney box heeft uitgezocht voor me! Er zitten zeker favorieten bij: Ratatouille heb ik al veeel te vaak gezien, Merida vind ik de coolste prinses en Toy Story en The Incredibles heb ik pas weer helemaal opnieuw gekeken.

Wederom een paar leuke Disney kaarten; die Wreck-it Ralph is zo leuk! En Bambi is eigenlijk te schattig om te versturen.

Als laatste deze vrolijke kaarten in mijn lievelingskleur. De roze met de luchtballon vind ik zo tof dat hij in mijn bullet journal gaat ^^

Naomi, nogmaals ontzettend bedankt voor alle mooie kaarten. Ik vind het een superleuke manier om mensen (via instagram) te leren kennen en elkaar, ja, toch een soortvan cadeautjes te sturen! Zo voelt het namelijk echt.

Welke kaart vind jij het mooist?

Ik daag je uit om een dierbare zomaar eens een kaartje te sturen deze week. Gewoon, omdat het kan. Ga jij het doen?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.