Heel veel leuke kaarten besteld!

De titel van dit artikel zegt eigenlijk al gegoeg: ik heb hele leuke kaarten besteld! En wel bij postcards from Essie. Die website kwam ik laatst tegen en ik vond er zo veel leuke kaarten! Dus toen het weer payday was kocht ik een aantal mooie kaarten om te versturen. Ik laat ze zien!

Dit is hoe mijn bestelling eruit zag; erg leuk ingepakt! Het potlood en een paar kaartjes zaten er gratis bij; altijd leuk zo’n extraatje!

Deze kaartenset was eigenlijk in eerste instantie de reden dat ik een bestelling plaatste; kijk wat een leuke puzzelkaarten! De sudoku kocht ik voor mijn oma, ik weet niet beter dan dat ze altijd sudoku’s maakt. Naar mijn opa stuurde ik een woordzoeker! Ze vonden het erg leuk en hebben de kaarten keurig gemaakt. 😉

Deze kaartenset vond ik ook heel erg mooi. De poes is mijn favoriet van alle kaarten denk ik! De roze fiets heb ik naar mijn schoonmoeder gestuurd, ze had vroeger écht zo’n fiets.

Dierenkaarten zijn altijd leuk, om bijvoorbeeld via ontvang een kaartje te versturen. Heel handig dat ik nu een voorraadje leuke heb!

Er waren verschillende kaartensets met dit soort beroemde Nederlandse dingen, maar dit vond ik de leukste. De webshop postcards from essie is ook echt wel een beetje post-crossing gericht! Ik heb me laatst aangemeld voor postcrossing en de eerste kaart die ik stuurde was die over Delfts blauw.

Deze kaartenset vond ik ook wel heel erg leuk; allerlei thema’s en dieren, zodat ik iemand eens een specifiek kaartje kan sturen!

Deze kaart van Amsterdam voegde ik ook nog toe. Om heel eerlijk te zijn heb ik niet zo veel met Amsterdam, maar ik dacht wederom leuk voor postcrossing én hij vulde m’n orderbedrag aan tot gratis verzending! Win-Win voor €0,45. 😉

Tot slot kreeg ik deze kaartjes (+ het potlood) er gratis bij. Stiekem is dat toch wel heel erg leuk, zo’n gratis extraatje! De herfstkaart heb ik verstuurd via ontvang een kaartje en de ontvanger vond hem erg leuk!

Over de bestelling zelf ben ik ook erg tevreden: alles ging snel en soepel en binnen enkele dagen had ik het pakje in huis.
Bedankt voor je mooie kaarten postcards from essie en ik ga zeker nog eens weer bij je bestellen! Want echte post is zo veel leuker. <3

Stuur jij wel eens ‘zomaar’ een kaartje?

2 thoughts on “Heel veel leuke kaarten besteld!”

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.