Over mij

Hoi! Mijn naam is Marsha. Ik woon in een appartementje in Groningen, samen met mijn vriend en onze 2 lieve katers Kenya & Dublin.

As kind was ik altijd al creatief en ondernemend. Altijd plannen maken, Ideeën bedenken… maar ze dan nooit uitvoeren. Gewoon omdat ik niet kon kiezen wat ik het liefste wilde doen, en dan bang was de verkeerde keuze te maken. Omdat ik van alles een beetje kan en zo veel verschillende dingen zou willen doen.

Nadat ik mijn baan bij een callcenter opgezegd had en dacht; maar wat wil ik nou écht? Kwamen er toch een paar dingen naar boven. Ondernemer worden, hoe eng en spannend ik dat ook vind. Schrijven, dat blijft een passie waar ik niet omheen kan. Verkopen. Dat doe ik nu op mijn Etsy shop, wat ik ontzettend leuk vind, maar ik heb (zoals altijd 😉 ) megaveel plannen om dit uit te breiden.

Ook ben ik erg geïnteresseerd in financiën, Alternatief wonen en nog veel meer wat je hier binnenkort zult gaan vinden. Deze blog is de plaats waar alles kan samenkomen en vanuit waar ik de ruimte heb om al die vele grootste plannen uit te voeren. Of er in ieder geval over te schrijven 😉

Heb je vragen of lijkt het je leuk om samen te werken? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Mijn contactgegevens vind je hier.